Наукова робота студентів

Щорічно Одеська національна академія харчових технологій проводить Міжвузівську наукову студентську конференцію.

СЕКЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ КОМБІКОРМІВ І БІОПАЛИВА

29 березня 2019 року о 15:00, ауд. Б-227

Науковий керівник – проф. Єгоров Б.В.
Секретар – Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Урсул В.М.

  1. Аналіз способів стабілізації кормових дріжджів.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Урсул В.М.
    Наукові керівники: проф. Єгоров Б.В., доц. Турпурова Т.М.
  2. Перспективи вирощування молюсків (устриць) в Україні.
    Студ. СВО «Бакалавр» ф-ту ТЗіЗБ Піддубняк О.М.
    Науковий керівник – доц. Макаринська А.В.
  3. Відходи переробки молюска Rapana venosa у кормовиробництві.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Драч А.Л., Макаров А.В., Тарасенко І.Е.
    Науковий керівник – доц. Воєцька О.Є.
  4. Визначення фізіологічно-функціональних властивостей препарату поліненасичених жирних кислот «Ліпосан».
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Терзі М.Г.
    Науковий керівник – проф. Левицький А.П.
  5. Обґрунтування доцільності використання борошна з соломи сочевиці у комбікормовому виробництві.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Рухленко О.А.
    Наукові керівники: проф. Левицький А.П., доц. Лапінська А.П.
  6. Особливості виробництва комбікормів для тиляпії.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Тхоренко В.В.
    Наукові керівники: проф. Єгоров Б.В., доц. Фігурська Л.В.
  7. Молочне скотарство – стратегічна галузь тваринництва України.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Швець Ю.В., Сандуляк В.О.
    Наукові керівники: проф. Єгоров Б.В., доц. Бордун Т.В.
  8. Використання пробіотиків у кормовиробництві: імунобактерин.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Подопригора А.Ю., Приходько Л.С.
    Науковий керівник – доц. Макаринська А.В.
  9. Перспективи використання побічних продуктів консервної промисловості при виробництві кормових добавок.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Пудліч А.О., Тхоренко В.В., Рухленко О.А.,Ткаченко Є.А.
    Наукові керівники: проф. Єгоров Б.В., доц. Чернега І.С., ст. викл. Цюндик О.Г.
  10. Суспензія хлорели в раціонах сільськогосподарських тварин та птиці.
    Студ. СВО «Бакалавр» ф-ту ТЗіЗБ Морозовська Я.В., Нетечук Г.С., Поташнікова К.С., Мінков М.Ф., Мазур Б.Г.
    Наукові керівники: д.с.-г. н., проф. Карунський О.Й., к.т.н., доц.. Воєцька О.Є.
  11. Перспективи використання спіруліни в комбікормовій промисловості.
    Студ. СВО «Бакалавр» ф-ту ТЗіЗБ Татусь С.І.
    Науковий керівник – доц. Турпурова Т.М.
  12. Особливості рецептури та технології годівлі індиків.
    Студ. СВО «Магістр» ф-ту ТЗіЗБ Ткаченко Є.А.
    Наукові керівники: проф. Єгоров Б.В., доц. Ворона Н.В.

20160330_153918

20160330_152051

20160330_165854